Emmaboda möbler - Köpvillkor
0

Frakt

Fri frakt inom Sverige!

Om du handlar för över 5000 kr.

Utvalt


  • Lyckå fåtölj med pall Lyckå fåtölj med pall Svenska Hem Pris fr. 9990 kr

Köpvillkor

 

Köpvillkor


Observera att köpvillkoren nedan gäller köp via vår webbutik www.emmabodamobler.se. För köp i vår butik i Emmaboda gäller delvis andra villkor.

För att köpa en produkt i Emmaboda Möblers webshop måste du vara 18 år eller äldre. Avtal om köp träffas i och med det att du mottar en orderbekräftelse via e-post efter att du lagt en order och slutfört betalning alternativt genomgått godkänd kreditprövning i nätbutikens kassa. Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående pris och leveranstid.

Vi reserverar oss för ”tryckfel” i produktinformation och kataloger, slutförsäljning samt leverantörers prishöjningar. Notera att färgåtergivning på bilder i webshop, annonser och kataloger inte exakt stämmer överrens med verkligheten. Hur färgen återges beror delvis på typ av bildskärm & bildskärmsinställningar. Även foto- och trycktekniska faktorer har inverkan på hur bilder upplevs.

De bilder som publiceras på hemsidan har olika rättighetsinnehavare och för användning av dessa bilder i andra sammanhang krävs att du kontaktar rättighetsinnehavaren. Vid frågor vänligen kontakta oss!

Notera att den bild som visas i samband med att en vara läggs i varukorgen inte genereras från de val du gör på produkten.

Alla möbler levereras omonterade då inget annat anges. Uppmärksamma även att alla angivna leveranstider är ungefärliga. För att få en mer exakt leveranstid, samt aktuell lagerstatus på din vara ber vi att kontakta oss via telefon eller mail.

Vi förbehåller oss rätten att åberopa Force Majeure i sådana situationer där detta är tillämpbart.

 

 

Priser

I alla angivna priser ingår moms med 25%.

 

 

 

 

 

Leveransvillkor


Vi ser till att ordna med leverans så fort som möjligt om inget annat är överrenskommet. De varor som finns på vårt lager levereras omgående från oss med Posten eller DHL, med en leveranstid till dig på 2-5 arbetsdagar. Kör vi ut lagervaran med egna bilar kan leveranstiden variera från 1-3 veckor (inkluderar alltid inbärning). Vid hög orderingång kan slutförsäljning ske med längre leveranstider som följd.

Alla beställningsvaror beställs efter dina önskemål med leveranstider som varierar från leverantör till leverantör.

De leveranstider som anges är ungefärliga och avser tiden från dess att vi har behandlat din order till dess vi har skickat varorna från vårt lager.

Om du beställer flera olika varor med olika lång leveranstid kommer leverans att ske då samtliga varor har ankommit till vårt lager. Dessa varor skickas i en och samma sändning. Om du önskar delleverans av dina varor, eller närmare infomation angående leveranstider & lagerstatus, vänligen kontakta oss på telefon 0471-136 90, eller via mail: info@emmabodamobler.se

 

 

 

 

 

Hämta varor

Du kan alltid välja att hämta dina varor själv på vårt lager på Granitvägen 1 i Emmaboda (samma adress som vår butik). Så fort varorna har kommit till vårt lager kontaktar vi er via telefon eller mail. Hämtning av varor kan ske när butiken har öppet, se fliken "öppettider" för våra fullständiga öppettider.

Emmaboda Möbler tillhandahåller gratis utlåning av släp. Om du vill låna släp måste detta förbokas via telefon 0471-13690.

 

 

 

 

Leverans inom 15 mils radie från Emmaboda

Mindre försändelser skickas som postpaket med Posten AB och hämtas ut på ditt närmaste utlämningsställe efter att en avi har skickats till dig.

Större försändelser levereras med våra egna lastbilar och då ingår inbärning innanför dörr. Leverans sker efter att vi har avtalat tid (tidsintervall om två timmar) med dig och sker någon gång mellan 08.30 och 17.00

Montering uppackning samt bortforsling av emballage ingår ej. Vill du ha hjälp även med detta ber vi vänligen dig kontakta oss via telefon 0471-13690.

 

 

 

 

Leverans till övriga Sverige

Mindre försändelser skickas som postpaket med Posten AB och hämtas ut på ditt närmaste utlämningsställe efter att en avi har skickats till dig.

Större försändelser skickas med DHL och levereras till port alt till din ytterdörr om du bor i lägenhet eller fram till din tomtgräns om du bor i hus. Vi tar kontakt med dig så fort dina varor finns klara för leverans och boka tid, leveransavisering sker sedan av speditören.

Önskas hjäp utöver ovan kontakta oss.

Vid större ordrar eller om leveranser kan samordnas kör vi i vissa fall ut även större försändelser med egna bilar (inom Sverige & söder om Uppsala). I vissa fall kan även leverans komma att ske direkt ifrån någon av våra leverantörer. Om du undrar hur leveransstatus ser ut för just din order, vänligen kontakta oss på telefon 0471-136 90, eller mail: info@emmabodamobler.se

Vi på Emmaboda Möbler förbehåller hos rätten att välja lämpligt leveranssätt.

 

 

 

 

Fraktkostnader

För leveranser inom Sverige gäller följande kostnader.

Ordervärde 1 – 1000 SEK: fraktavgift 50 kr

Ordervärde 1001-3000 SEK: fraktavgift 100 kr

Ordervärde 3001- 5000 SEK: fraktavgift 200 kr

Ordervärde > 5000 sek fraktavgift 0 kr


För kostnadsuppgift för leveranser till utlandet ber vi dig kontakta oss via telefon 0471-136 90 eller mail: info@emmabodamobler.se

 

 

 

 

Montering

Varor som beställs i webshopen levereras omonterade då inget annat anges. Då leverans sker med våra egna bilar finns möjlighet att få dina varor monterade, i vissa fall mot en kostnad. Vill du ha hjälp med montering ber vi dig kontakta oss på telefon eller mail för prisuppgift.

 

 

 

 

Betalning & säkerhet

I vår webshop kan du välja mellan att betala med konto/kredit– kort, fakturabetalning eller delbetalning med eller utan ränta beroende på betalningstiden (de två senare via vår samarbetspartner Klarna).

 

 

 

 

Kortbetalning

Vi samarbetar med DIBS som är en av nordens ledande leverantörer av betaltjänster via internet. DIBS är certifierade av banker och kortinlösare för att hantera betaltransaktioner med högsta säkerhetsnivå. Emmaboda Möbler har aldrig tillgång till kortinformation och kommer inte att registrera eller lagra dina kortuppgifter. Vid betalning med kort fyller du i ditt kortnummer, giltighetstid samt CVC/CVV- kod. Du har möjlighet att betala med kort från VISA och Mastercard.

 

 

 

Fakturabetalning (inom Sverige)

 

Du kan betala med faktura genom vår samarbetspartner Klarna. ( Ingen faktureringsavgift)

Köpvillkor Klarna Faktura: https://online.klarna.com/villkor.yaws?eid=2&charge=5

Allmäna kontovillkor: https://online.klarna.com/pdf/account_terms_SE.pdf

Delbetalning (inom Sverige)

Du kan delbetala din order genom vår samarbetspartner Klarna. (Uppläggningsavgift 99:- avi 29:-/mån)

Information om Klarna Konto, delbetalning: https://online.klarna.com/account_se.yaws?eid=2

Allmäna kontovillkor: https://online.klarna.com/pdf/account_terms_SE.pdf

 

Personuppgifter samt sekretesspolicy

De person- och kontaktuppgifter du lämnar till oss i samband med köp kommer att hanteras i enlighet med PUL (Svenska personuppgiftslagen). När du gör en beställning hos oss ger du ditt godkännande om att vi använder och lagrar dina uppgifter i vårt datasystem för att kunna utföra och fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund.

 

 

 

Transportskada

Eftersom transportskador kan gällla både synliga och dolda skador är det viktigt att du avemballerar och inspekterar dina varor noggrant. Gör detta direkt när du tagit emot varan och var noga med att notera synliga skador på emballage och även titta inuti kartonger och förpackningar.

Om transporten av dina varor har skötts av DHL och en transportskada har uppstått ber vi dig anmäla detta inom 4 dagar. Du gör en anmälan både till DHL på telefon 0771-345 345, samt till oss på telefon 0471-13690. Obserbera att en notering av yttre skada måste noteras på fraktbolagets fraktsedel i samband med att leverans och kvittens sker. Var noga med att spara fraktsedlar och ha dem tillgängliga vid skadeanmälan.

Om transporten av varan har skötts av Emmaboda Möbler ber vi er tillämpa samma tillvägagångssätt som ovan, med skillnaden att skadeanmälan endast görs till Emmaboda Möbler.

Du får inte använda den skadade produkten och var noga med att behålla orginalemballage. Vi ser gärna att du kompletterar din skadeanmälan med fotografier som kan skickas till oss (mail: info@emmabodamobler.se), för att vi på ett bättre sätt ska kunna hjälpa dig om skada uppstår.

 

 

 

 

Reklamation

Enligt konsumentköplagen har du 3 års reklamationsrätt, och omfattar "ursprungsfel" på din vara. En anmälan av reklamationsanmälan skall vara gjord till oss inom rimlig tid innan felet upptäckts. Då vi har mottagit ett giltigt reklamationskrav kontaktar vi dig för avhjälpning av problemet. Om varan skall returneras skickar vi eventuella returfraktsedlar. Vid reklamation står självklart Emmaboda Möbler för returfraktkostnaden.
Ångerrätt

Vid köp i vår webbutik gäller regler angående ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. En vara kan returneras till oss inom 14 dagar efter att du har mottagit varan, och du har meddelat oss att du vill utnyttja ångerrätten. Du får hela köpesumman tillbaka, men får själv betala returfraktkostnaden. En returnerad vara måste vara oanvänd samt ligga i orginalförpackning. Återbetalning utförs normalt inom 1-5 arbetsdagar, senast inom 30 dagar, efter det att vi har godkänt returen. Vi ber dig att kontakta oss innan du returnerar din vara.

Observera att ångerrätten inte gäller fullt ut då varan är specialanpassad till just dig, exempelvis en soffa som är beställd i ett specifikt tyg och färg.

 

 

 

 

Avbeställning av order

Avbeställning av en order kan ske mot en debitering av 10-100% av varornas värde, beroende på typ av vara och tidpunkt för avbeställning.

 

 

 

 

Bytesrätt

Vid köp av lagervaror kan du lämna tillbaka varan och välja en annan liknande vara inom 14 dagar från det att du mottagit din leverans. Vid byte av varor står du själv för returkostnaden. Förutsättningen för ett byte av varan är att den är oanvänd och ligger i obruten originalförpackning. Om du önskar att byta din vara ber vi dig kontakta oss innan varan skickas tillbaka.

Notera att bytesrätt ej gäller för beställningsvaror och varor som är specialanpassade till just dig (exempelvis en stol i ett specifikt träslag och ett specifikt tyg.

 

 

 

 

Företagsinformation


Namn: Emmaboda Möbler AB

Adress: Granitvägen 1, 361 31 Emmaboda

Telefonnummer: 0471-13690

Mail: info@emmabodamobler.se

Organisationsnummer: 5565630-2921

bankgiro / bank : 854-9271 / Handelsbanken

 

 


Frakt

Fri frakt inom Sverige!

Om du handlar för över 5000 kr.