Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Star 6 Svart struktur Star 6 Svart struktur Star 6 Svart struktur Star 6 Svart struktur Star 6 Svart struktur
 

Star 6

Taklampa/Vägglampa

Från Örsjö belysning
 
 
gagaga
tab-spec-xs
tab-files-xs
tab-brand-xs
tab-designer-xs

Klassikern Star designad av Jonas Bohlin står för de signifikativa ledord som beskriver Jonas Bohlins formspråk ”funktion, innovation och personlighet”. Star verkar som den ensamt lysande stjärnan eller stjärnor sammansatta i strikta former på rad eller i cirkel. Star passar med sin stilrena form in i de flesta miljöer, offentliga som privata och har olika modeller som med fördel kan kombineras.

 

Örsjö Belysning arbetar med gedigen mässing och koppar. Material som lever och åldras med värdighet. Ett material som förändras över tid, mörknar, skiftar och bara blir vackrare och vackrare för varje år som går.

 

Star är en flexibel skena som kan anpassas efter behov och miljö och kan placeras horisontellt såväl som vertikalt. Enkel uppfästning och 230V utan transformator är en stor fördel. Standard är en eller två meter långa skenor som lätt ansluts med en jordad stickpropp. Finns det andra önskemål på utformning eller storlek finns det stora möjligheter. Star kan tillverkas i L-form, rektangulär, kvadratisk, långa eller korta längder, måttanpassade, helt enligt önskemål. Star kan även monteras med wireupphängning. Önskar ni få offert och diskutera vidare ett projekt är ni välkomna att kontakta oss.

 
 
Relaterade produkter
Star 3
Star 3 Taklampa/Vägglampa
Örsjö belysning
Star
Star Pendel
Örsjö belysning