Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Sally King 1 natur pg.1 Sally King 1 natur pg.1
 

Sally

Fotpall

Från SITS

Avtagbar klädsel

Välj ben

 
 
gagaga
tab-spec-xs
tab-files-xs
tab-brand-xs
tab-designer-xs

När du lutar dig tillbaka i soffan Sally blir du omfamnad av mjuka, höga och sköna ryggkuddar. Kryp upp och upplev soffans generösa sittdjup maximalt, eller köp till härlig fjäder/dunfyllda svankkuddar för lite extra stöd om du föredrar det. Du väljer antingen en kappa som når hela vägen till golvet eller en varför inte en mer stilren look med en klädsel fäst med kardborre.

 

 

 

  Hämta produktblad

 

 

Köper du dessutom med en extra klädsel kan du byta utseende på hela soffan efter årstid och humör Varför inte en fräsch klädsel av bomull/linne-mix som ”Caleido” till våren, och en av våra murrigare färger i manchesterkvalitet för att riktigt gosa in dig till hösten?

 

Standard-komforten ger dig sitsar med högkvalitativ och OekoTex-certifierat skum som känns stabila men ändå mjuka. Ryggdynorna får sin mjukhet i både känsla och utseende genom den väl fördelade stoppningen av skuret skum och fibervaddsbollar. Det är enkelt att puffa till och forma dem då och då. 

 

Endast ett axplock av tyger visas i vår e-handel.

För mer information vänligen kontakta vår kundtjänst.

info@emmabodamobler.se eller på tel. 0471-13690 

 

Se alla tyger/läder från SITS  

 
 
Relaterade produkter
Sally
Sally 3-sits
SITS
Sally
Sally XL 3-sits
SITS
Sally
Sally Fåtölj
SITS