Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Klinte
 

Klinte

Hög 2

Från G.A.D

Välj träslag

Välj toppskiva

 
 
gagaga
tab-spec-xs
tab-files-xs
tab-brand-xs
tab-designer-xs

Klinte konfigurator 

För dig som vill skapa din alldeles egna Klinte i G.A.D:s flexibla modulsystem finns en digital konfigurator tillhanda för att underlätta utformningen av din möbel.  I konfiguratorn väljer du storlek, träslag, ytbehandling, ben, toppskiva och dörrar.

 

Designa din egna Klinte här


 

Har du upptäckt möjligheterna med Klinte än? Klinte förvaring är ett system där du kan anpassa din möbel med hyllplan, lådor och luckor. Stommen finns i tre höjder och fem bredder. Lösa hyllplan kan placeras in både liggande och stående i stommen. Välj om du vill ha din möbel på ben, tät sockel eller vägghängd. Kalkstensskiva finns som tillval. Det finns två olika lådor att välja mellan. Den ena är fast monterad på glidlister av bok och har inslipat beslag av rostfritt stål eller mässing, alternativt enkelt grepp (en ursparning i träet). Den andra är lös/flyttbar och kan placeras in där ett lagom stort fack har skapats med hyllplan. Den lösa lådan har enkelt grepp. Klinte är sammanfogad med halvförtäckt laxstjärtsinkning både i stomme och lådor. Benen är indragna i bakkant för att lämna plats åt golvlister. Ett bakstycke monteras alltid som standard men går att välja bort. Måtten på Klinte är anpassade så att pärmar får plats, även bakom luckor.

 
 
Relaterade produkter
Klinte mini
Klinte mini Sängbord
G.A.D
klinte mini 2 lådor
klinte mini 2 lådor Sängbord
G.A.D
Klinte
Klinte Kombi 5 fack
G.A.D
Klinte
Klinte Mellan 5
G.A.D