Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Impulse King 1 natur pg.1 Impulse King 1 natur pg.1 Impulse King 1 natur pg.1 Impulse King 1 natur pg.1
 

Impulse

Divansoffa

Från SITS

Välj komfort

Avtagbar klädsel

Välj ben

Välj armstöd

Divan

 
 
gagaga
tab-spec-xs
tab-files-xs
tab-brand-xs
tab-designer-xs

Med sina rena och tidlösa linjer är det inte konstigt att denna designklassiker har blivit en av Sits mest populära modeller. Impulse är lika flexibel som den är bekväm, och de olika delarna kan enkelt kombineras för att passa just dina mått och önskemål om komfort.

 

 

 

  Hämta produktblad

 

 

Föredrar du en lite fastare soffa, eller mysigt mjuk? Med Impulse kan vi tillgodose alla era önskemål om en fräsch designsoffa som ni kan njuta länge av. Alla dynor har avtagbar klädsel och de flesta av våra tyger kan du maskintvätta hemma själv. Vill du variera hur du inreder ditt hem eller tröttnar du snabbt på färgen på dina väggar? Välj då en helt avtagbar klädsel så får du möjlighet att skaffa ett helt nytt utseende på din soffa - bara genom att byta tyg.

 

 

Komfort - standard eller lux?

 

LUX-komforten är den stoppning som flest SITS-soffägare har i sina hem. Sittdynorna har alltid en kärna av skum och sveps sedan in med ett härligt kanalsytt dunbolster med RDS-certifierat fjäder/dun. Ryggdynorna har en skön mix på fjäder/dun & bollfiber för bästa form och komfort. 

 

Standard-komforten ger dig sitsar med högkvalitativ och OekoTex-certifierat skum som känns stabila men ändå mjuka. Ryggdynorna får sin mjukhet i både känsla och utseende genom den väl fördelade stoppningen av skuret skum och fibervaddsbollar. Det är enkelt att puffa till och forma dem då och då. 

 

Endast ett axplock av tyger visas i vår e-handel.

För mer information vänligen kontakta vår kundtjänst.

info@emmabodamobler.se eller på tel. 0471-13690 

 

Se alla tyger/läder från SITS  

 
 
Relaterade produkter
Impulse
Impulse 3-sits
SITS
Impulse
Impulse 2,5-sits
SITS
Impulse
Impulse 4-sits
SITS
Impulse
Impulse Fåtölj
SITS