Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
» Soffor » Soffor » Julia
Julia King 1 natur pg.1 Julia King 1 natur pg.1 Julia King 1 natur pg.1 Julia King 1 natur pg.1
 

Julia

3-sits

Från SITS

Avtagbar klädsel

Utförande ryggkuddar

Välj ben

 
 
gagaga
tab-spec-xs
tab-files-xs
tab-brand-xs
tab-designer-xs

 Med sin rundade rygg, smala armstöd och genomtänkta design har Julia ett stilsäkert uttryck som smittar av sig på sin omgivning. Det trendiga utseendet och de många valmöjligheterna gör det enkelt att förstå att denna soffa blivit mycket populär.

 

 

 

  Hämta produktblad

 

 

Med soffan Julia varierar och väljer du både den komfort och det uttryck som passar dig bäst då denna modell kan fås med två olika sittkomforter, stora eller små ryggkuddar och flera olika ben i både metall och trä. Hela klädseln är avtagbar som standard, och väljer du dessutom ett tyg som är tvättbart får du en fantastisk vacker och komfortabel soffa under lång tid!

 

 

LUX-komforten är den stoppning som flest SITS-soffägare har i sina hem. Sittdynorna har alltid en kärna av skum och sveps sedan in med ett härligt kanalsytt dunbolster med RDS-certifierat fjäder/dun. Ryggdynorna har en skön mix på fjäder/dun & bollfiber för bästa form och komfort. 

 

Endast ett axplock av tyger visas i vår e-handel.

För mer information vänligen kontakta vår kundtjänst.

info@emmabodamobler.se eller på tel. 0471-13690 

 

Se alla tyger/läder från SITS  

 
 
Relaterade produkter
Julia
Julia XL 3-sits
SITS
Julia
Julia Fåtölj
SITS
Julia
Julia Divansoffa
SITS
Julia
Julia 2-sits
SITS