Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
KAMPANJ t.om 24/6
Lill King 1 natur pg.1 Lill King 1 natur pg.1 Lill King 1 natur pg.1 Lill King 1 natur pg.1
 

Lill

3-sits

Från SITS

Avtagbar klädsel

Välj ben

 
 
gagaga
tab-spec-xs
tab-files-xs
tab-brand-xs
tab-designer-xs

Lika vacker som den är modern blir denna soffa lätt hela familjens självklara mittpunkt i vardagsrummet. Här kryper ni upp och myser utan en tanke på dynor som glider isär tack vare den långa heltäckande sittkudden.

 

 

 

  Hämta produktblad

 

 

Helt avtagbar klädsel är standard på denna modell och du kan variera utseendet genom att antingen låta soffans nätta och sobra ben vara synliga, eller följa trenden med en kappa som har ett snyggt fall hela vägen till golvet. Välj gärna en av våra tvättbara tygkvaliteér för ett härligt, mjukt, och tidlöst intryck.

 

 

Komfort - standard eller lux?

 

LUX-komforten är den stoppning som flest SITS-soffägare har i sina hem. Sittdynorna har alltid en kärna av skum och sveps sedan in med ett härligt kanalsytt dunbolster med RDS-certifierat fjäder/dun. Ryggdynorna har en skön mix på fjäder/dun & bollfiber för bästa form och komfort. 

 

Standard-komforten ger dig sitsar med högkvalitativ och OekoTex-certifierat skum som känns stabila men ändå mjuka. Ryggdynorna får sin mjukhet i både känsla och utseende genom den väl fördelade stoppningen av skuret skum och fibervaddsbollar. Det är enkelt att puffa till och forma dem då och då. 

 

Endast ett axplock av tyger visas i vår e-handel.

För mer information vänligen kontakta vår kundtjänst.

info@emmabodamobler.se eller på tel. 0471-13690 

 

Se alla tyger/läder från SITS  

 
 
Relaterade produkter
KAMPANJ
Lill
Lill 4-sits
SITS
KAMPANJ
Lill
Lill Fotpall
SITS