Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Sophia King 1 natur pg.1 Sophia King 1 natur pg.1 Sophia King 1 natur pg.1
 

Sophia

3-sits

Från SITS

Välj komfort

Välj ben

 
 
gagaga
tab-spec-xs
tab-files-xs
tab-brand-xs
tab-designer-xs

Luta dig tillbaka och sjunk ner i SITS härliga LUX-komfort fylld med fjäder och dun, eller välj en lite fastare komfort med vår classic eller standardkomfort.

 

 

 

  Hämta produktblad

 

 

Njut av en kopp te, mys framför en film, plugga eller bara ta det lugnt – Sophia kommer ge varje stund i din nya soffa en mysig och ombonad känsla. Det här är en klassisk kvalitetssoffa som snabbt blir hemmets självklara mittpunkt.

 

 

Komfort - standard eller lux?

 

LUX-komforten är den stoppning som flest SITS-soffägare har i sina hem. Sittdynorna har alltid en kärna av skum och sveps sedan in med ett härligt kanalsytt dunbolster med RDS-certifierat fjäder/dun. Ryggdynorna har en skön mix på fjäder/dun & bollfiber för bästa form och komfort. 

 

Standard-komforten ger dig sitsar med högkvalitativ och OekoTex-certifierat skum som känns stabila men ändå mjuka. Ryggdynorna får sin mjukhet i både känsla och utseende genom den väl fördelade stoppningen av skuret skum och fibervaddsbollar. Det är enkelt att puffa till och forma dem då och då. 

 

Endast ett axplock av tyger visas i vår e-handel.

För mer information vänligen kontakta vår kundtjänst.

info@emmabodamobler.se eller på tel. 0471-13690 

 

Se alla tyger/läder från SITS  

 
 
Relaterade produkter
Sophia
Sophia 4-sits
SITS
Sophia
Sophia Divansoffa
SITS