Vi använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
CH24 Y-stolen Soft Anthracite CH24 Y-stolen Soft Anthracite CH24 Y-stolen Soft Anthracite CH24 Y-stolen Soft Anthracite CH24 Y-stolen Soft Anthracite
 

CH24 Y-stolen

Soft Edition

Från Carl Hansen & Son

Dyna på köpet!

 
 
gagaga
tab-spec-xs
tab-files-xs
tab-brand-xs
tab-designer-xs

Med en unik form har den ikoniska CH24 Wishbone Chair av Hans J. Wegner en speciell plats i den moderna designvärlden.

 

Under formgivningen av CH24 valde Wegner att kombinera rygg- och armstödet till ett enda stycke. För att ge stabilitet åt den ångböjda överdelen och ge ett bekvämt stöd utvecklade Wegner den karakteristiska Y-formade ryggen som Wishbone Chair är uppkallad efter. Över 100 steg krävs för att tillverka en Wishbone Chair, varav de flesta utförs för hand. Enbart den handvävda sitsen tar runt en timme för en skicklig hantverkare att tillverka. Då används runt 120 meter papperssnöre, vars imponerande slitstyrka och stabilitet gör stolen både stark och hållbar.

 

Wishbone Chair ger komfort och stabilitet samtidigt som estetiska önskemål om distinkt, elegant form uppfylls. Med tiden har Wishbone Chair vunnit erkännande som den perfekta stolen och fångat essensen av modern dansk design.

 

Soft Edition tillverkas i en härlig matt finish och fås i sex olika färger - Soft Gray, Soft Black, Soft Blue, Soft White, Soft Green och Soft Red. 

 

Dyna på köpet!

Formskuren fårskinndyna värde 950:- till varje stol. 

 
 
Relaterade produkter
CH24 Y-stolen
CH24 Y-stolen Karmstol
Carl Hansen & Son
CH24
CH24 Dyna
Carl Hansen & Son
CH327
CH327 Matbord
Carl Hansen & Son
CH338
CH338 Matbord
Carl Hansen & Son
Y
Y Fårskinnsdyna
Skandilock